Velkommen til Ipswich Town FC Supporters Club of Norway

Dette er hjemmesiden til Ipswich sin norske fanklubb som har rundt 500 betalende medlemmer.


Vi produserer 3-5 medlemsblad i sesongen på 40-60 sider. Medlemsbladet er et av norges beste supportermagasin. Vi arrangerer innholdsrike fellesturer over til Ipswich hver sesong, og har et svært godt forhold til administrasjonen i ITFC og lokalbefolkning i Ipswich og omegn.

Supporterklubben ønsker å fokusere på tett kontakt med våre medlemmer. ITSCON ønsker å bidra til at medlemmer får positive opplevelser hjemme, på reisen og på tribunen. En fin måte å skape engasjement på er via denne hjemmesiden og sosiale medier.


OPP MED TOWN!
Ole Bernt Krogstad
Formann
AKTIVITETER

No image

TV-KAMPER

Ipswich-supportere samles for å se TV-sendte kamper sammen på fotballpuber over hele landet. Oslo er det Bohemen. Bergen og Trondheim Three Lions, Kristiansand er det Victoria Pub, O`Learys i Tromsø, James Clark i Sandefjord, Plan B i Tønsberg, Klingen Pub i Årdal, Sportspuben i Sarpsborg, Snippen i Fredrikstad og Champs i Stavanger, Den Blå Time på Stord og mange flere andre steder i Norge.

No image

FELLESTURER

ITSCON arrangerer fellesturer 2 ganger i året med bl.a sightseeing, pub-til-pub-runde, karaoke, quiz, Q & A, stadium tour, besøk på treningsfeltet, fotballturneringer med andre supportrere og mye mere.

No image

QUIZ

ITSCON arrangerer flere quiz i løpet av en sesong. Julequiz, påskequiz og til og med grillfestquiz. Her er det premier å hente!

No image

HVEM KAN BLI MEDLEM?

Jenter, gutter, damer, herrer, han, hun, hen, sønner, døtre, hund, katt, ku og sau. Alle som vil kan bli medlem. Bor du i utlendighet? No worries, du kan også bli medlem.

No image

SUPPORTERCUP

Supportecupen arrangeres hvert år av SBF, Supporterunionen for Britisk fotball. Det går som regel av stabelen i månedsskiftet mai/juni i Oslo på Norde Åsen (Skeid). Her kan spillere fra 14 år og oppover ikle seg Ipswich-trøya og spille for sitt kjære Town.

No image

JUNIORCUP

Det arrangeres også en veldig fin og populær junior-cup for spillere mellom 10-13 år samme sted, samme dag som Supportercupen.

KAMPBILLETTER


Har du planer om å reise til England for å se kamp med Ipswich Town?


Supporterklubben skaffer billetter til samtlige hjemme- og bortekamper uansett motstander. Prisen for voksen-billett varierer fra kroner 250,- til 450,- inkl. porto og gebyr.

Supporterklubben har en unik avtale med Ipswich Town FC og kan derfor skaffe inntil 20 biletter per kamp, uansett motstander.

BESTILLE BILLETT
For bestilling send email til Arnt. Merk emnemfeltet "kampbillett".
Email: arnt@ipswich.no


No image

Kongeblå T-skjorte

Finnes også i hvit. 3XL, 2XL, XL, Large, Medium, Small

KJØP NÅ
No image

Kornblå Polo Pique

Finnes også i hvit. 3XL, 2XL, XL, Large, Medium, Small

KJØP NÅ